Ben je op zoek naar een tuinhuis, overkapping of poolhouse? Bouw je een huis met houten elementen, zoals een veranda, een uitbouw of dakkapel? 

Alle constructies worden ter plaatse gemaakt in de stijl van je keuze. Landelijk als je een voorliefde hebt voor traditioneel, modern als je houdt van stijlvol strak. Maar wat je keuze ook is, de bouw is altijd ambachtelijk. Concreet: gemaakt om een leven lang met volle teugen van te genieten.

De foto's hiernaast illustreren Marcs vakkennis en kunde. Alles begint met liefde voor het materiaal. Daarop ent zich de kennis én jarenlange ervaring met hout en bouw. 

Sommige constructies worden gemaakt volgens een gedetailleerd uitgetekend plan. Dat plan kan uit je eigen brein ontsproten zijn of afkomstig van je architect. Andere projecten zijn het resultaat van gemeenschappelijk overleg. Maar hoe origineel je ideeën ook zijn, Marc helpt ze vertalen naar haalbare, kwalitatieve oplossingen. Het resultaat: zichtbare kwaliteit en een streling voor het oog.

Een degelijke houten constructie in je tuin? Het filmpje hieronder leert dat er veel bij komt kijken, maar dat het eindresultaat gezien mag worden. Dit tuinhuis in Eizer is trouwens gebouwd met de intensieve hulp van de bouwheer!